Service og rådgivning

Dag til dag levering af lagervarer

Fri fragt på ordrer fra 700 kr

Ajax TurretCam (8 Mp/2.8 mm) Sort

2.199,00 kr.

OBS! Kun forudbestillinger – forventet afsendelse i Q2 2024

Kraftfuld Overvågning, Skarp Kvalitet: Ajax TurretCam

Ajax TurretCam (8 Mp/2.8 mm) er din pålidelige løsning til kraftfuld overvågning og skarp billedkvalitet. Med en imponerende opløsning på 8 megapixel og en 2.8 mm linse leverer dette kamera klare og detaljerede billeder, der giver dig ro i sindet. Uanset om det er til hjemmet, virksomheden eller andre steder, er TurretCam det ideelle værktøj til at sikre din sikkerhed og tryghed.

  • OBS! Kun forudbestillinger
  • 8 MP og 100°-110° billedvinkel
  • AI objekt genkendelse
  • Op til 35 m. IR lys
  • Indb. digital mikrofon
  • Opsæt motion detection område
  • Understøtter op til 256GB SD kort
  • IP65 klassificeret

PoE - Power over Ethernet

  1. Skarp Billedkvalitet: Med en opløsning på 8 megapixel og en 2.8 mm linse leverer TurretCam skarpe og detaljerede billeder, der gør det nemt at identificere ansigter og objekter.
  2. Fleksibel Installation: TurretCam kan nemt monteres på vægge eller lofter, hvilket giver fleksibilitet i installationsmulighederne. Uanset om det er indendørs eller udendørs, kan dette kamera tilpasses ethvert miljø.
  3. All-Weather Design: TurretCam er designet til at modstå forskellige vejrforhold og kan installeres både indendørs og udendørs. Hold øje med dine omgivelser, uanset vejret.
  4. Infrarød Natvision: Den indbyggede infrarøde natvision sikrer klar og tydelig overvågning, selv i mørke omgivelser. Hold dig sikker hele døgnet rundt.
  5. Bevægelsesdetektion: Aktiver bevægelsesdetektion og modtag øjeblikkelige advarsler, når bevægelse opdages. Hold dig informeret om potentielle trusler i realtid.

Anvendelsesområder:

  • Hjemmesikkerhed: Overvåg din ejendom og beskyt dine kære mod indbrud og uønsket adgang.
  • Forretningssikkerhed: Sikre din virksomhed mod tyveri, hærværk og andre sikkerhedstrusler.
  • Offentlige områder: Overvåg parker, parkeringspladser og andre offentlige områder for at sikre sikkerhed og tryghed for borgerne.
  • Industriområder: Overvåg produktionsanlæg, lagerfaciliteter og andre industriområder for at sikre sikkerhed og effektiv drift.

 

Kamera understøttet af AI

Ajax-kameraerne tilbyder avanceret AI-baseret objektgenkendelse for at forbedre effektiviteten af hændelsesoptagelser og reducere behovet for stor lagerkapacitet. Denne teknologi gør det muligt for overvågningssystemet kun at registrere betydningsfulde begivenheder, såsom en person, der træder ind i et rum, eller en bil, der kører gennem en parkeringsplads. Den effektive søgning efter personer/biler bidrager til en markant hurtigere behandling af hændelser i overvågningscentre.

 

Indbygget bevægelsesdetektion

Optimer effektiviteten af videoarkivet ved at konfigurere pixelbevægelsesregistreringsfunktionen. Angiv præcise zoner for at sikre, at optagelser kun aktiveres, når der registreres bevægelse inden for det definerede område. Dette bidrager til at optimere brugen af lagerplads.

 

Ajax Cloud

Ajax TurretCam fungerer ubesværet ved brug af Ajax Cloud til at overføre systembegivenheder, mens den eksklusive JetSparrow-teknologi sikrer hurtig peer-to-peer transmission af videodata. Med AI-analysekapaciteter er TurretCam i stand til at detektere og identificere objekttyper såsom personer, køretøjer og kæledyr. Dette muliggør, at overvågningssystemet kun optager relevante hændelser og optimerer brugen af lagerplads.

Farve Sort
Kamera type Turret
Opløsning 8,0 MP
Linse 2,8 mm
Belysning op til 35 m.
Miljø Udendørs

Hent produktblad: Ajax-TurretCam