Service og rådgivning

Dag til dag levering af lagervarer

Fri fragt på ordrer fra 700 kr

Milesight AI indendørs mini IR-dome kamera – Hvid

1.599,00 kr.

Avanceret Overvågning i Kompakt Design

  • 5,0 Megapixel
  • 2,8mm
  • 20m IR
  • Indendørs
  • NDAA godkendt

Opdag fremragende sikkerhed og intelligent overvågning med Milesight AI Indendørs Mini IR-Dome Kamera. Dette kompakte kamera er perfekt til indendørs brug, hvor dets diskrete design kombineres med avancerede funktioner for at sikre optimal overvågning.

PoE - Power over Ethernet

Kompakt og Diskret Design

Med sin lille størrelse og stilfulde dome-design er Milesight AI Indendørs Mini IR-Dome Kameraet ideelt til indendørs miljøer, hvor det diskret kan integreres uden at tiltrække opmærksomhed. Det er perfekt til kontorer, butikker, boliger og andre områder, hvor en diskret overvågningsløsning er nødvendig.

Skarp Billedkvalitet

Trods sin kompakte størrelse leverer kameraet en imponerende billedkvalitet. Med høj opløsning sikrer det, at alle optagelser er klare og detaljerede, så du kan få et præcist overblik over din overvågningszone.

Avanceret AI-teknologi

Kameraet er udstyret med intelligent AI-teknologi, der muliggør avanceret funktionalitet som ansigtsgenkendelse, menneske- og køretøjsdetektion. Dette betyder, at du får mere relevante alarmer og kan fokusere på de vigtigste hændelser.

Effektiv IR-Natvision

Selvom kameraet er designet til indendørs brug, er det udstyret med avanceret IR-natvision, der sikrer klar overvågning i lav belysning eller totalt mørke. Kameraet giver pålidelige optagelser døgnet rundt, uanset lysforholdene.

Nem Installation og Fleksibilitet

Milesight AI Indendørs Mini IR-Dome Kameraet tilbyder nem installation med justerbare monteringsmuligheder. Det kan nemt monteres på vægge eller lofter, hvilket giver fleksibilitet i opsætningen og tilpasning til dine specifikke behov.

Holdbar og Pålidelig

Selvom det er kompakt, er kameraet bygget til at være holdbart og pålideligt. Det er designet til at modstå almindelige belastninger og sikre langvarig brug.

Let Integration

Kameraet er kompatibelt med de fleste eksisterende overvågningssystemer og NVR-enheder, hvilket gør integrationen nem og problemfri. Det er en ideel løsning for dem, der allerede har et sikkerhedssystem og ønsker at tilføje avanceret overvågning.

Milesight AI Indendørs Mini IR-Dome Kamera er den perfekte løsning, når du har brug for en diskret, men kraftfuld overvågningsløsning med avancerede funktioner.

Bestil dit Milesight AI Indendørs Mini IR-Dome Kamera i dag og opnå en intelligent og pålidelig overvågningsløsning til dit indendørs miljø!

Se datablad -> MS-C5383-PD

Opløsning 5,0 MP
Linse 2,8 mm
Belysning < 30 m.
Farve Hvid
Kamera type Dome
Brand Milesight
Miljø Indendørs
Linse type Fast